Ventiszol Klímatechnika kft. bemutatása

Cégtörténet


A VENTISZOL KLÍMATECHNIKA KFT. 2008-ban alakult létesítmények üzemeltetésére és karbantartására, amit a piaci elvárásokhoz és a mindig változó gazdasági körülményekhez való alkalmazkodás igénye hívott életre Időközben specializálódott a cég a klímatechnika irányába.
Székhelyének címe 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 14., központi irodáját is itt működteti. A cégmenedzsment innen irányítja projektjeit, melyek az ország több pontján megtalálhatóak.


 Tevékenységek, szolgáltatások

Az VENTISZOL KLÍMATECHNIKA KFT. teljes körű szolgáltatást nyújt mindenféle hűtés- és klímatechnikai területen, továbbá a légtechnika és a légcsatorna tisztítás is a szolgáltatási paletta része. A nevezett rendszerek kivitelezése, karbantartása, szervizelése és üzemeltetése a cég saját létszámú, szakképzett dolgozóival biztosított.


 Kivitelezés

Hűtő, klíma és légtechnikai rendszerek kivitelezése a lakosság és az ipar számára egyaránt. Szerződött beszállítói hálózatunknak köszönhetően versenyképes árakkal és magas fokú kivitelezési munkával szolgáljuk ki megrendelőinket.


 Karbantartás

Az üzembiztos működés és a gazdaságosság elengedhetetlen feltétele a szakszerű, ütemezett karbantartások elvégzése, mely feladatok ellátását a gyártói előírások és a legszigorúbb szakmai irányelvek alapján végezzük. Az elvégzett feladatokat karbantartási munkalapon rögzítjük. Az üzemi paraméterek beállításakor törekszünk az energiahatékony működésre, hiszen társaságunk részére különösen fontos a környezetvédelem. A törvényileg kötelező szivárgásvizsgálatok elvégzését és dokumentálását a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adminisztrációs felületén kezeljük a jogszabályoknak megfelelően. 
 

 Szerviz

Partnereink részéről bejelentett hibák elhárítását haladéktalanul elkezdjük és lehetőség szerint a legrövidebb időn belül elhárítjuk. A kiemelt fontosságú technológiai hűtési területeken (pl.: szerver- vagy élelmiszerhűtés) 24 órás hibabejelentő szolgálattal és 4 órán belüli kiszállással biztosítjuk megrendelőinket.
 

 Üzletpolitika, menedzsment

A tevékenységünk színvonalának folyamatos fejlesztése, a környezetvédelmi teljesítményünk javítása, a vevői igényeknek való megfelelés biztosítása, az egészséges és biztonságos munkavégzés megteremtése érdekében alakítottuk ki az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és MSZ ISO 45001:2018 szabványoknak megfelelő Integrált Menedzsment Rendszerünket a Társasági szerződésben meghatározott tevékenységeinkre.